Welkom op de site van Quick-MSDS!

Quick-MSDS, experts in het beheren en opstellen van uw veiligheidsinformatiebladen (VIB)!

Vandaag de dag worden REACH en CLP steeds strenger, met een aanzienlijke stijging van uw werklast tot gevolg. Maar ondernemingen hebben vaak tijd noch middelen om een dergelijke berg werk te verzetten. Bij Quick-MSDS nemen wij u deze last graag uit handen, zodat u uw aandacht volledig kunt richten op uw producten en de commercialisatie ervan. In het kader van het beheer van uw VIB bieden wij u de volgende diensten:

•    Integrale opstelling van uw veiligheidsinformatiebladen
•    Update van uw informatiebladen
•    Check/controle van uw bestaande informatiebladen, met update indien nodig
•    Vertaling van uw informatiebladen naar alle Europese talen

De Europese wetgeving met haar talrijke detailregelingen zorgt dus voor nieuwe uitdagingen, die bijzonder veel tijd en geld kunnen kosten aan bedrijven die vaak niet over de nodige expertise en tijd beschikken. Wij helpen u deze uitdaging zonder kleerscheuren te lijf te gaan!

Samenwerking in functie van uw behoeften

Quick-MSDS staat in de eerste plaats voor een kleine, flexibele structuur, die dicht bij zijn klanten staat en hen doeltreffende en gepersonaliseerde oplossingen biedt voor de invulling van hun korte-termijnbehoeften. Een proactief team met 13 jaar ervaring ter zake ontvangt u in het Frans, Nederlands, Engels en Duits.

Voortbouwend op haar ervaring en steunend op de verschillende opleidingen die ze genoot binnen vooraanstaande instellingen en bij de grootste namen uit het circuit, stelt onze zaakvoerster haar brede expertise graag tot uw beschikking.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer inlichtingen over ons bedrijf en ons dienstenaanbod.